26.10.2017
Halloween Pizza
Już w najbliższą sobotę obchodzić będziemy Halloween. Z tej okazji przygotowaliśmy dla Was wieczór pełen wrażeń smakowych. W roli głównej oczywiście dynia – przez cały weekend będzie królować na naszych stołach. Pojawią się trzy nowe kompozycje Menu – ostra, łagodna oraz wegetariańska. Z pewnością każdy wybierze coś dla siebie, w szczególności, że do popicia serwujemy piwo dyniowe z Browaru Jan Olbracht Pumpkin Ale.
A jakie kompozycje przygotowaliśmy dla Was?
- Cukierek albo psikus – mozzarella, dynia, salami łagodne, oliwki zielone i czarne. Klasyka, idealna dla każdego smakosza pizzy 🙂
- Strach się bać – pikantny sos dyniowy, mozzarella, salami pikantne, oliwki czarne. Nazwa nie bez powodu – tylko dla odważnych, mocno pikantna – tu w szczególności polecamy piwo dyniowe do popicia 🙂
- Sieć pająka – mozzarella, kukurydza, rukola, świeża dynia piżmowa, pestki dyni, sos balsamiczny. Dla osób fit, dbających o linię ta kompozycja będzie idealna, łagodna, podana w formie świeżej sałatki na pizzy w trzech jesiennych kolorach.
I pamiętajcie – w ten wieczór rządzi jedna zasada – CUKIEREK ALBO PSIKUS 😉